GOHerlev er hele Herlevs online klubhus og idrætsopslagstavle. Her samler vi inspiration og information om sport, fritid og fællesskab i Herlev. Uanset om du er barn, voksen eller ældre, om du er ny i byen eller har boet her hele livet – GOHerlev gør det nemt for alle at være med. Ude, inde, alene, som hold og i flok.

GOHerlev inspirerer og giver dig og dem, du kender – dine børn eller forældre, dine venner og veninder – overblik over idrætstilbud i Herlev. Både faste aktiviteter og særlige begivenheder og events. GOHerlev er farverigt, billedrigt, legende, fortællende, sjovt, ambitiøst og forhåbentlig også motiverende – for det er Herlevs idrætsliv.

Udover at møde GOHerlev her på goherlev.dk, hvor du finder praktiske oplysninger og gode historier om sport og idræt i Herlev, er GOHerlev på sociale medier. Find, følg og engager dig på Facebooksiden og på Instagram – og ved at bruge hashtagget #goherlev. Også i gadebilledet kommer du selvfølgelig til at opdage GOHerlev.

Herlev Kommune står bag GOHerlev, som vil styrke fortællingen om idræt i vores by og bringe idrætten tættere på byens borgere. GOHerlev er en kommunikativ platform og ramme for al organiseret og selvorganiseret idræt, for alle tilbud og idrætsmuligheder i Herlev. GOHerlev fungerer i et samarbejde med byens idrætsforeninger, idrætsaktører og initiativrige borgere.

Tag godt imod, brug og tip andre om GOHerlev. Klik rundt her på siden, på forsidens artikler – der kommer løbende flere til – og på de faste menusider. Pulsen er høj i Herlev, uanset sportens navn, form og underlag – derfor findes GOHerlev.

Velkommen til!