Tennis er en af de ældste idrætsgrene i Herlev. Det var helt i tilbage i 1931, at den første tennisbane blev anlagt. Herløv Hjortespring Tennisforening blev oprettet samme år.

Siden har placeringen for det udendørs tennisanlæg haft flere adresser, indtil man 40 år efter begyndelsen – i 1971 – kunne indtage det nyanlagte anlæg på Ettehavevej 6.

Det er netop på den adresse, at Herlev Tennisklub i løbet af den kommende måned ved flere lejligheder inviterer gæster ind. Medlemmer, naboer og alle andre med lyst til at lære klubben at kende – og med lyst til at svinge ketcheren og slå til bolden.

Måske for første gang, måske som genoptagelse af en gammel passion.

Standerhejsning d. 28. april
Herlev Tennisklubs traditionelle standerhejsning finder i år sted lørdag den 28. april. Der serveres kaffe fra kl. 9.00.

Kl. 10.00 hejses flaget, og fra ca, kl. 11.00 spilles der Transocean Cup.

Kl. 12.00 tændes grillen, og Herlev Tennisklub byder på pølse og en vand.

Familietennis d. 29. april
Et populært tilbagevendende tilbud i Herlev Tennis er Familietennis, som påbegyndes for denne sæson dagen efter – søndag d. 29. april.

Familietennis er fra den dag og resten af sæsonen et åbent tilbud hver søndag kl. 10.00-12.00. Det er gratis at deltage og for alle borgere i Herlev Kommune.

Som klubben selv siger: “Om du er 80 eller 5, så mød op og prøv tennisspillet. Tag din far, din mormor, din tante eller din bedstefar med. Vi har ketchere og bolde og sætter tennislege og små spil i gang”.

Tennissportens dag d. 5. maj
Lørdag d. 5. maj er der åbent hus for alle interesserede – i Herlev Tennisklub kaldet Tennissportens dag.

Det er fra kl. 10.00 og giver dig med lyst til at prøve at spille tennis en enestående mulighed. Det er gratis, både at deltage og at låne bolde og ketchere. Du kan såmænd også låne en træner, som hjælper dig i gang med spillet.

Kl. 12.00 tændes grillen, og Herlev Tennisklub byder på en pølse og en vand.

>> Besøg Herlev Tennisklubs egen hjemmeside


>> Besøg tennisklubbens side her på goherlev.dk

>> Se, hvad der findes af ketchersporter i Herlev