Lørdag den 5. oktober 2019 er det atter Skumring for børn og deres voksne i Herlev – i år med to aktivitetstilbud arrangeret af Herlev Idrætscenter.

Det ene er hygge og yoga for børn og voksne og finder sted i Skinderskovhallen, det andet foregår i Hjortespringbadet og med mere dramatik: Herlevmesterskaber i at lave (vand)bomber.

Hygge og yoga for børn og voksne – kl. 10.00-11.00
Yoga er en dejlig, kropslig og nærhedsskabende måde for børn og voksne at være sammen. Sammen med Anja Lykke Giersing skal vi lave børneyoga, mindfulness, rytmik og massagelege – og nyde noget varmt at drikke i hyggelige omgivelser. Anja er uddannet og arbejder som pædagog og har stor erfaring samt uddannelse i at undervise i yoga og mindfulness for børn.

For børn i alderen 3-6 år ifølge af en voksen og foregår i Skinderskovhallens Kampsportslokale, hvor der er roligt og blødt underlag.

Adresse: Skinderskovhallen, Skinderskovvej 31, 1. sal

Pris/tilmelding: Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig. Men da der er begrænsede pladser (15 børn med max 1 voksen hver) anbefales det at tilmelde sig online.

>> Kom til tilmeldingssiden her

AFLYST! (Vand)bombe-konkurrence – Herlevmesterskaber i vandbomber – kl. 14.30-16.00

Arrangementet er desværre aflyst – vi beklager mange gange!

Slip det indre, kunstneriske vandmonster fri og lav så store vandplask, at du vinder titlen som Herlevmester på det. Det handler om at være kreativ på en voldsom måde, så dommerne imponeres over både højden på springet, vandplasket, luftakrobatikken og sammenhængen mellem titlen på springet og det synlige udtryk. Med andre ord: Hvad handler springet om, og er det også det, man ser.

For piger og drenge i alderen 7-12 år. Man kan vælge at stille op i én af to individuelle konkurrencer (hop fra 1-meter vippen, hop fra 3-meter vippen) eller i par-hop konkurrencen, hvor det handler om at gøre det samme, altså være synkrone. Der kåres en vinder i hver af de tre konkurrencer – tre Herlevmestre! – men alle deltagere modtager et diplom.

Adresse: Hjortespringbadet, Skinderskovvej 31

Pris/tilmelding: Det er gratis at deltage (dog skal man betale indgang til Hjortespringbadet), og tilmelding er ikke nødvendig. Men der er begrænsede pladser (30 i alt til de to individuelle konkurrencer, 10 par til parkonkurrence).