Herlev Skøjtehal

OFFENTLIGT SKØJTELØB ER DESVÆRRE LUKKET SOM FØLGE AF DE SENESTE CORONARESTRIKTIONER.

Siden 1977 har Herlev Skøjtehal lagt is til alle, som kan lide at lege, træne og konkurrere på det glatte underlag. Vi er glade for og stolte af vores skøjtehal – det at udfolde sig og dyrke idræt på is er blevet en del af Herlevs identitet.

I september 2019 åbnede Træningsskøjtehallen, hvormed skøjteanlægget i Herlev har to sammenhængende ishaller.

Fra uge 42 og frem til udgangen af marts har skøjtehallen åbent for offentligt skøjteløb, på bestemte dage og tidspunkter. Nedenfor under “Åbningstider” kan du se tiderne for offentlig skøjteløb (Skøjtehallen er pt. lukket grundet coronarestriktioner).

Der kan ved indgang og skøjteleje betales med kontanter, MobilePay samt med Visa, MasterCard og American Express.

En række af Herlevs aktive og velfungerende idrætsforeninger benytter Herlev Skøjtehal i deres ugentlige trænings- og konkurrenceaktiviteter. Foreningerne bruger hallen i perioden 1. august til 31. marts.

Offentligt skøjteløb:

Som følge af situationen med Covid-19 er sakøjtehallen pt. lukket, og nedenstående åbningstider gælder ikke pt. 

Mandag
Kl. 14.00 – 16.00
Tirsdag
Kl. 14.00 – 16.30
Onsdag
Kl. 15.00 – 18.30

Lørdag
Kl. 18.00 – 22.00
Søndag
Kl. 10.00 – 11.30 / 15.00 – 17.30


Aktuelt: Ny sæson

2020-2021-sæsonen i Herlev Skøjtehal starter op igen – men grundet situationen med Covid-19 (coronavirus) er åbningen anderledes end normalt.

Der er en maksimal kapacitet på 50 personer, og derfor kan vi desværre ikke lukke alle ind på isen samtidig (man er velkommen til at tage plads på siddepladserne). Vi kan på nuværende tidspunkt ligeledes ikke tilbyde besøgende at leje skøjter, det primært af logistiske årsager. Og endelig er åbningstiderne beskåret en smule, da kravene til rengøring på faciliteten er højere end normalt

Vi kan desværre heller ikke tilbyde køb af årskort.


Skøjtesæsonen 2020-2021:

Sæsonen for offentlig skøjteløb indledes i efterårsferien (uge 42). Dvs. at mandag d. 12. oktober er første dag med offentligt skøjteløb i 2020-2021-sæsonen. Herefter løber sæsonen frem til slutningen af marts 2021.

Ishockeykampe og andre begivenheder kan dog betyde aflyste dage for offentligt skøjteløb, disse udmeldes her på siden.

Når Herlev Skøjtehal i marts 2021 lukkes ned for sæsonen, tages isen af, og Herlev Skøjtehal gennemgår et årligt vedligehold, så hallen er klar til den kommende sæson.

Priser pr. 2021

ENKELTBILLET
Voksne: 35 kr.
Børn (til og med 15 år): 20 kr.

SÆSONKORT HERLEVBORGERE* (IKKE MULIGT AT KØBE FOR SÆSONEN 2020-2021)
Voksne: 350 kr.
Børn (til og med 15 år): 150 kr.

SÆSONKORT UDENBYS BORGERE (IKKE MULIGT AT KØBE FOR SÆSONEN 2020-2021)
Voksne: 450 kr.
Børn (til og med 15 år): 250 kr.

Der kan ved indgang og skøjteleje betales med kontanter, MobilePay samt med Visa, MasterCard og American Express.

* Bor du i Herlev, skal du fremvise legitimation i form af sundhedskort for at opnå laveste pris på sæsonkort.


Nye priser pr. 2020

Pr. 1. januar 2020 har Herlev Skøjtehal fået nye priser for indgang til offentligt skøjteløb.

Der er tale om en almindelig prisregulering, da indgangspriserne for offentligt skøjteløb i en lang årrække har været uændrede.

Noget nyt er desuden, at det pr. 2020 bliver muligt for borgere, der ikke bor i Herlev Kommune, at købe sæsonkort til offentligt skøjteløb i Herlev Skøjtehal. Dog er prisen højere end for borgere med fast bopæl i Herlev Kommune.


Leje af skøjter: 30 kr. (ishockeyskøjter, str. 26 – 50) – DESVÆRRE IKKE MULIGT PÅ NUVÆRENDE TIDSPUNKT

Leje af støttestativ til børn: 20 kr. DESVÆRRE IKKE MULIGT PÅ NUVÆRENDE TIDSPUNKT

Der kan ved indgang og skøjteleje betales med kontanter, MobilePay samt med Visa, MasterCard og American Express.

Adresse:

Herlev Skøjtehal
Tvedvangen 204
2730 Herlev

Se kort (google maps).

Med bus kan du komme lige til døren:
Bus 167 og bus 168 stopper på Tvedvangen tæt ved Herlev Skøjtehal (samt Herlev Hallerne og Herlev Stadion)

Ikke alle er vant til at komme i Herlev Skøjtehal, vi anbefaler derfor at læse nedenstående praktiske oplysninger igennem.

Udstyr

  • Varmt tøj med god bevægelsesfrihed, vanter og evt. hue, da der er koldt i skøjtehallen (der er kontant ca. -6C i hallen)
  • Hjelm (evt. cykel hjem) som nybegynder og indtil balancen er opnået

Skøjteleje

  • Skøjteleje – der udlejes skøjter i størrelse 23 – 46 (ishockeyskøjter)
  • Skøjtestativer til nybegynder kan lejes (begrænset antal)
  • Er I større grupper – lav på forhånd en liste over skøjtestørrelser og antal. Aflever listen i kassen, det letter ekspeditionen. Der kan ikke reserveres skøjter på forhånd.
  • Betaling – foregår med kontant eller Mobile Pay. Betalingskort kan ikke benyttes ved indgang og skøjteleje.
  • I weekenden er det ulønnet personale (forældre + andre frivillige fra hhv. Herlev Ishockey Klub og HI’s Kunstskøjteafdeling), som betjener skøjteudlejningen.

Børnefødselsdage

  • Der tilbydes pt. ikke fødselsdagsarrangementer, men man er velkommen til selv at planlægge og afholde, så længe det ikke generer hallens øvrige gæster. I må gerne med bringe mad + drikke – men husk at rydde pænt op efter jer selv. Man er velkommen til at benytte siddepladserne på tribunen.

Skole-/institutionsbesøg i Herlev Skøjtehal

  • Kommunale skoler/institutioner, som er tilknyttet Herlev Kommune – indgang er uden betaling, men  skøjteleje koster kr. 30 pr. par (skøjter), uanset hvor I kommer fra.
  • Opkrævning – udfyld en formular, som fås ved indgangen af skøjtehallens personale. På formularen angives skolens/institutionens navn, konktaktperson, mail, telefonnummer samt et ean-nr. Herefter vil Herlev Idrætscenter sende opkrævning via ean-nummer.

Selvom Herlev Skøjtehal flittigt benyttes af idrætsforeninger, til professionel ishockey samt af borgere i Herlev, kan det lade sig gøre at leje skøjtehallen til arrangementer, filmoptagelser mv. For private såvel som for institutioner. Der kan her være tale om både skøjtehallen og den nye træningsskøjtehal. De to haller (isbaner) har samme adresse, men hver sin bygning.

Er du interesseret i at forhøre dig om muligheder, kan du kontakte Herlev Idrætscenter – find mail under Kontakt.

Er du interesseret i at afholde en børnefødselsdag i Herlev Skøjtehal, er du velkommen til at gøre dette. Dog foregår det på egen hånd – og kun i den offentlige skøjteløbstid – da Herlev Skøjtehal på nuværende tidspunkt ikke tilbyder særlige arrangementer. Det er ikke nødvendigt at kontakte Herlev Skøjtehal på forhånd.

Du skal med andre ord ankomme som normalt, herunder betale entré og leje skøjter/udstyr efter behov. Pt. er der ikke mulighed for at reservere udlejningsskøjter, ligesom Herlev Skøjtehal ikke kan tilbyde salg/bestilling af mad og drikke.

I den offentlige skøjtetid vil der typisk være en kiosk åben, men det kan ikke garanteres, at den er åben hver gang, da den drives af frivillige.

Herlev Skøjtehal
Tvedvangen 204
2730 Herlev
Tlf: 44 52 58 58
Idraet@herlev.dk

Booking og arrangementer
Hvis I ønsker at booke Herlev Skøjtehal i en særlig anledning, kan I kontakte Herlev Skøjtehal på tlf. 44 52 58 58 eller ved at skrive til Herlev Idrætscenter på mail: Katja.Roth@herlev.dk.

Kontaktperson vedr. drift af skøjtehallen
Jens Sillemann (Driftsleder)
Jens.Sillemann@herlev.dk