Herlev Skøjtehal

Herlev Skøjtehal er sommerlukket. Den kommende sæson (2019-2020) for offentligt skøjteløb indledes i efterårsferien (uge 42), og med endnu en skøjtebane (Træningsskøjtehallen) under opførelse, bliver der i den kommende sæson meget mere offentligt skøjteløb at se frem til.

Er du Stampe eller Bambi på glatis? Prøv dig selv af i Herlev Skøjtehal – med familie, venner eller på egne ben.

Siden 1977 har Herlev Skøjtehal kunnet lægge is til alle, som kan lide at lege, træne og konkurrere på det glatte underlag. Vi er glade for og stolte af vores skøjtehal – det at udfolde sig og dyrke idræt på is er blevet en del af Herlevs identitet.

En række af Herlevs aktive og velfungerende idrætsforeninger benytter Herlev Skøjtehal i deres ugentlige trænings- og konkurrenceaktiviteter. Foreningerne bruger hallen i perioden 1. august til 31. marts.

Offentligt skøjteløb i Herlev Skøjtehal
Fra uge 42 og frem til udgangen af marts 2018 har skøjtehallen åbent for offentligt skøjteløb, men kun på bestemte dage og tidspunkter. Disse kan ses nedenfor.

Betalingsmuligheder
Der kan ved indgang og skøjteleje betales med kontanter og med MobilePay. Dankort kan desværre ikke benyttes.

Almindelige åbningstider:

Nye tider for offentligt skøjteløb præsenteres snart.

Ændringer/aflysninger:

Sæsonen 2018-2019 i Herlev Skøjtehal er slut for denne gang, i disse måneder vedligeholdes hallen, og der lægges ny is på.

Skøjtehallen åbner igen i oktober 2019

Skøjtesæsonen 2019-20:

Sæsonen for offentlig skøjteløb indledes i efterårsferien (uge 42). Herefter løber sæsonen frem til slutningen af marts 2020.

Ishockeykampe og andre begivenheder kan dog betyde aflyste dage for offentligt skøjteløb, disse udmeldes her på siden.

Når Herlev Skøjtehal i marts 2020 lukkes ned for sæsonen, tages isen af, og Herlev Skøjtehal gennemgår et årligt vedligehold, så hallen er klar til den kommende sæson.

Voksne (fra 16 år), enkeltbillet: 30 kr.
Voksne (fra 16 år), sæsonkort: 300 kr.

Barn, enkeltbillet: 15 kr.
Barn, sæsonkort: 125 kr.

Der kan ved indgang og skøjteleje betales med kontanter og med MobilePay. Dankort kan desværre ikke benyttes.

Bor du i Herlev, kan du købe et sæsonkort mod at vise legitimation

Leje af skøjter: 30 kr. (ishockeyskøjter, str. 23 – 46)

Leje af støttestativ/’pingvin’ til børn: 20 kr. (+ 50 kr. depositum)

Der kan ved indgang og skøjteleje betales med kontanter og med MobilePay. Dankort kan desværre ikke benyttes.

Adresse:

Herlev Skøjtehal
Tvedgangen 204
2730 Herlev

Se kort (google maps).

Med bus kan du komme lige til døren:
Bus 167 og bus 168 stopper på Tvedvangen tæt ved Herlev Skøjtehal (samt Herlev Hallerne og Herlev Stadion)

Ikke alle er vant til at komme i Herlev Skøjtehal, vi anbefaler derfor at læse nedenstående praktiske oplysninger igennem.

Udstyr

  • Varmt tøj med god bevægelsesfrihed, vanter og evt. hue, da der er koldt i skøjtehallen (der er kontant ca. -6C i hallen)
  • Hjelm (evt. cykel hjem) som nybegynder og indtil balancen er opnået

Skøjteleje

  • Skøjteleje – der udlejes skøjter i størrelse 23 – 46 (ishockeyskøjter)
  • Skøjtestativer til nybegynder kan lejes (begrænset antal)
  • Er I større grupper – lav på forhånd en liste over skøjtestørrelser og antal. Aflever listen i kassen, det letter ekspeditionen. Der kan ikke reserveres skøjter på forhånd.
  • Betaling – foregår med kontant eller Mobile Pay. Betalingskort kan ikke benyttes ved indgang og skøjteleje.
  • I weekenden er det ulønnet personale (forældre + andre frivillige fra hhv. Herlev Ishockey Klub og HI’s Kunstskøjteafdeling), som betjener skøjteudlejningen.

Børnefødselsdage

  • Der tilbydes pt. ikke fødselsdagsarrangementer, men man er velkommen til selv at planlægge og afholde, så længe det ikke generer hallens øvrige gæster. I må gerne med bringe mad + drikke – men husk at rydde pænt op efter jer selv. Man er velkommen til at benytte siddepladserne på tribunen.

Skole-/institutionsbesøg i Herlev Skøjtehal

  • Kommunale skoler/institutioner, som er tilknyttet Herlev Kommune – indgang er uden betaling, men  skøjteleje koster kr. 30 pr. par (skøjter), uanset hvor I kommer fra.
  • Opkrævning – udfyld en formular, som fås ved indgangen af skøjtehallens personale. På formularen angives skolens/institutionens navn, konktaktperson, mail, telefonnummer samt et ean-nr. Herefter vil Herlev Idrætscenter sende opkrævning via ean-nummer.

Selvom Herlev Skøjtehal flittigt benyttes af idrætsforeninger, til professionel ishockey samt af borgere i Herlev, kan det lade sig gøre at leje skøjtehallen til arrangementer, filmoptagelser mv. For private såvel som for institutioner. Er du interesseret i at forhøre dig om muligheder, kan du kontakte Herlev Idrætscenter – find mail under Kontakt.

Er du interesseret i at afholde en børnefødselsdag i Herlev Skøjtehal, tilbydes der ikke på nuværende tidspunkt et særligt arrangement, hvor Herlev Skøjtehal stiller fødselsdagsbord mv. til rådighed. Det er dog tilladt på egen hånd – og kun i den offentlige skøjteløbstid – at holde dit barns fødselsdag i Herlev Skøjtehal. Kontakt dog venligst først Herlev Idrætscenter (og gerne i god tid inden) – find mail under Kontakt.

Herlev Skøjtehal
Tvedgangen 204
2730 Herlev
Tlf: 44 52 58 58
Idraet@herlev.dk

Booking og arrangementer
Hvis I ønsker at booke Herlev Skøjtehal i en særlig anledning, kan I kontakte Herlev Skøjtehal på tlf. 44 52 58 58 eller ved at skrive til Herlev Idrætscenter på mail: Katja.Roth@herlev.dk.

Kontaktperson vedr. drift af skøjtehallen
Jens Sillemann (Driftsleder)
Jens.Sillemann@herlev.dk