“JUBIIII…. Mandag d. 20 august startede Skøjteskolesæsonen, og i Herlev Idrætsforening Kunstskøjteafdeling (HIKU) glæder vi os til at tage imod en masse søde skøjtebørn.”

Den forventningsfulde begejstring er ikke til at tage fejl af hos Herlevs kunstskøjteforeningen. Og hvis den smitter, er der godt nyt:

HIKU tager nemlig imod alle børn fra 4-5 års alderen og op. Børn, som kunne tænke sig at prøve kræfter med det, nogen kalder for verdens sværeste sportsgren.

Og man kan altid få en gratis prøvetime – alene eller sammen med en ven eller veninde. Det foregår naturligvis i Herlev Skøjtehal.

Venskaber på tværs af aldersklasser
“Vi skøjter for sjov og for motionen, og vi har en super hyggelig klub, hvor små og store danner venskaber på tværs og har en masse gode oplevelser sammen,” fortæller Nadja Haubroe, der er formand i kunstskøjteforeningen.

“I HIKU er vi stolte af, at vi på trods af, at vi er en lille klub, spænder bredt fra nybegyndere til de absolut bedste eliteløbere i Danmark.”

Skøjteskolen træner mandage kl.17.00-18.50 og onsdage kl.16.30-17.20. Man skal huske gummisko til ‘off ice mandag’.

“Skøjter kan lånes/lejes i klubben – men kom i god tid, så vi kan finde den rigtige størrelse til dig,” minder formanden om.

>> Læs mere på klubbens hjemmeside: HIKU.dk


>> Læs mere om Herlev Skøjtehal her

>> Se oversigten over idrætsgrene på is her