Er du en af de mange, som glæder sig til Super Bowl d. 3. februar (4. februar dansk tid), og som enten forstår eller er nysgerrig på begreber som  touchdown, sack, safety, fumble og end zone?

Har du med andre ord interessere i amerikansk fodbold og lyst at prøve at være del af et fællesskab med den intense, strategiske og underholdende sport i centrum, så er det på lørdag, d. 2. februar kl. 12.00, du skal slå til.

Der tager Herlev Rebels nemlig imod alle fra 8 år og op til seniorniveau, når de afholder Rookieday (link åbner i facebook). Det foregår på klubbens hjemmebane, Dildhaven 40 (bag Kildegårdsskolen).

Der bliver rig lejlighed til at prøve det meste, lover klubben – alt fra basale teknikøvelser til det at komme i kamp …

Herlev Rebels skriver selv:

“Kunne [du] tænke at prøve kræfter med lækre catches, hårde tacklinger og swagger celebrations, som selv NFL-stjerner kan blive misundelige på? Så det på tide at tage forbi Herlev Rebels!”

“Det er ligegyldigt, om du er høj, lav, stor eller lille – der er en plads til alle i amerikansk fodbold. Alle er velkomne! Både nye spillere og gamle spillere, som finder deres cleats frem igen.”


Praktiske informationer

>> Udstyr kan lånes gratis på dagen af Herlev Rebels, som også sørger for omklædnings- og badefaciliteter. Medbring selv normale fodboldstøvler og indendørssko (aktiviteter foregår indendørs i tilfælde af særligt dårligt vejr).

>> Varme drikke til tilskuerne.

>> Gode muligheder for at høre, hvordan det er at være en del af en amerikansk fodboldklub, og hvordan Herlev Rebels socialt, personligt og sportsligt kan løfte dig, dit barn eller din kammerat.

>> Er du interesseret i at deltage, kræves ikke tilmelding, men meld meget gerne ind på facebook-begivenheden (åbner i facebook).

>> Det foregår lørdag d. 2. februar kl. 12.00, på adressen Dildhaven 40, 2730 Herlev. Alle, som er mindst 8 år gamle, er velkomne til at deltage.


>>  Læs mere om Herlev Rebels på deres hjemmeside

>> Se oversigt over alle bold- holdsporter i Herlev Kommune

>> Se oversigt over alle idrætsforeninger i Herlev Kommune