Hjortespringbadet er en populær svømmehal. År efter år er antallet af badende gæster steget, og hvert år er der flere gæster, end svømmehallen oprindeligt blev bygget til at rumme. Den store succes har også en bagside – omklædningsforholdene er blevet slidte med årene, og der er et stigende pres på bassinerne. 

Hjortespringbadet er først og fremmest herlevborgernes svømmehal, og i 2012 blev svømmehallen netop renoveret med henblik på at give herlevborgerne et offentligt svømmebad med gode muligheder for både at motionere, lege og opnå velvære i terapibassinet. 

Derfor har Herlev Kommunalbestyrelse indført nye takster for brugen af Hjortespringbadet: Fra den 1. januar 2019 vil der i åbningstiden være en såkaldt primetime, som er det tidsrum, der er mest populært blandt de badende gæster, og som derfor vil have en højere billetpris. Til gengæld indføres en rabatordning for at tilgodese herlevborgerne.

Det betyder, at badegæster, der bor i Herlev Kommune, betaler mindre i primetime end gæster, der kommer fra andre kommuner. 

>> Få overblik over de nye priser, og se hvad det betyder for dig som badegæst

>> Besøg Hjortespringbadets side