Savner du at føle dig som fodboldspiller?

Sidder du bag computerskærmen, men savner et fællesskab omkring fodbold, hvor man både udvikler sig som spiller, kommer i form og er social med gode venner – så findes der en fodboldklub i Herlev, som gerne vil i kontakt med dig!

Ligger du på sofaen og tænker på den drøm om at blive professionel, som alligevel ikke bliver til noget, pga. et klubskifte væk fra trygge rammer eller forkerte beslutninger – så vil klubben rigtig gerne hilse på dig!

Eller går du rundt med en tredje, fjerde eller femte grund til at savne et socialt fodboldfællesskab, at være fodboldspiller – så glæder klubben sig til at møde dig, når:

B1973 inviterer alle fra årgang 2002-2003 indenfor i fællesskabet – første gang tirsdag d. 20. marts kl. 17.45.

Målet er: Et fællesskab, hvor dygtige trænere danner rammen for udvikling af dine fodboldfaglige kompetencer, hvor du møder andre, der som du nyder at spille i Herlev B73, og som har forskellige ambitioner på det fodboldmæssige plan.

Et fodboldkoncept med og for unge
Mange stopper med at spille fodbold i 15-16-års alderen. Alt for mange, synes de i B1973, som oplever tendensen.

Klubben kaster ikke håndklædet i ringen – fastholdelseskonceptet ’Bredde, Udvikling og Elite’ er klubbens direkte opfordring og invitation til unge, som af forskellige årsager savner fodboldspillet. For de findes – ‘derude’.

Ved den første samling, tirsdag d. 20. marts, vil B1973 fortælle om det nye koncept, lægge op til diskussion af idéer og muligheder – og derefter droppe snakken og byde på en let gang fodboldtræning.

Alle med interesse er velkommen, understreger klubben – nye spillere såvel som gamle kendinge i klubben.

Der er fokus på både bredde og elite:

  • Træning 1-3 gange pr. uge, alt efter behov og lyst
  • Tæt samarbejde med den sportslige ledelse; Brøndby (samarbejdsklub) og Serie 1-holdet i forhold til elite
  • Forældreudvalg
  • Fokus på hjælp til jobsøgning, CV og sociale arrangementer.
  • Mulighed for E-sport (på sigt)
  • Mulighed for to-tre prøve træningsforløb

Spørgsmål vedrørende træning mv. kan rettes til træner Thomas Møller (tlf. nr. 31 41 79 88).

En social og ansvarlig fodboldklub
I B1973 tænkes fodbold bredere end som blot et boldspil. Det fremgår af klubbens værdisæt og står endda skrevet i logoet: Meget mere end en fodboldklub.

Derfor er klubben også en af tre nominerede idrætsforeninger under DGI Storkøbenhavn, som d. 21. marts kan blive kåret til Årets Forening.

Blandt andet fordi klubben arbejder på hele tiden ”at sikre bredde og udvikling”, ved at igangsætte aktiviteter og tiltag med det formål ”at øge fokus på, at skabe et bedre klubliv og øge fællesskabsfølelsen,” som der står i DGI Storkøbenhavns begrundelse.

B1973 kan da også allerede se tilbage på flere succesfulde projektkoncepter, der er kommet i stand i samarbejde med bl.a. Herlev kommune og DBU Sjælland.

Fodbolden har nemlig en række positive, har man erfaret i B1973: Egenskaber til at udvikle sociale kompetencer, forbedring af muskelstyrke og form samt evnen til at skabe fællesskab med stor betydning for den enkelte.

>> Læs mere om B1973 her på siden.