Søndag den 14. april åbner Hjortespring Golfklub på ny dørene op og inviterer alle nysgerrige indenfor – til Golfens Dag.

Det landsdækkende initiativ kommer igen i år til Herlev, hvor Golfens Dag i 2024-versionen finder sted kl. 10 og kl. 13 hos Hjortespring Golfklub på Klausdalsbrovej.

Golfens Dag er et initiativ, som Dansk Golf Union står bag, med det formål at give primært nybegyndere, men også de letøvede og rutinerede en god og sjov dag sammen i ’golfens tegn’.

Hjortespring Golfklub har haft gæster indenfor til Golfens Dag de seneste år og ser frem til en ny runde – og til at se deltagerne både opleve glæden ved golf og få en forsmag på det sociale liv, der omgærder golfspillet.

Børnevenligt
Golf kan også dyrkes af børn, og ved Golfens Dag i er børn heller ikke et uvant syn. I år håber Hjortespring Golfklub at se endnu flere børneansigter.

“Vi har i år ekstra fokus på de unge spillere,” siger Etna Kinsbøl.

“Vi har en speciel juniordel i arrangementet, hvor vores aktive juniorer og forældre har planlagt et par hyggelige timer for børn i alle aldre,” fortæller Etna Kinsbøl.

De øvrige deltagere kommer til at opleve et program, som ligner det fra de foregående år. Klubbens ansatte og frivillige er alle til stede og bemander de tre poster, som deltagerne rokerer rundt imellem:

Man kommer til at svinge golfkøllen og slå til bolde på drivingrange, putte på greenen samt opleve vandreturen ud på banen. Alt sammen krydret med godt humør og de obligatoriske gode historier.


>> Golfens Dag i Hjortespring Golfklub er søndag d. 14. april

>> Man kan deltage på et af to tidspunkter: Kl. 10.00 eller 13.00

>> Få flere informationer om Golfens Dag i Hjortespring Golfklub


>> Se oversigten over alle idrætsforeninger i Herlev her