I dag er en herlig dag for løbe-, kaste- og springglade børn og unge i Herlev. Det skyldes, at Herlev Løbe- og Atletikklub igen sætter gang i en sjov og oplevelsesrig atletiksæson for børn og unge.

Onsdag den 10. april, kl. 16.30 – 18.00 lyder startskuddet hos den traditionsrige og ‘orange’ klub, der holder til på Herlev Stadion.

”Vi træner hver onsdag i kast, spring og løb, og vi står klar til at tage imod alle interesserede fra kl. 16.30 og de næste mange onsdage,” siger Stig Fog, som er ansvarlig for børne- og ungdomstræningen i Herlev Løbe- og Atletikklub.

Gratis at prøve af
Det kræver ikke tilmelding – man møder simpelthen bare op på Herlev Stadion. De første gange træner man med gratis, før man behøver melde sig ind, forklarer Stig Fog.

På stadion står den på træning, teknik, sved på panden og masser af grin – men også på muligheder for at prøve sine atletiske evner af mod jævnaldrende børn og unge fra andre klubber. De første atletikstævner er allerede i sigte, og de plejer at sætte ekstra skub i træningsmotivationen.

Interesserede børn og unge skal huske at være iført træningstøj, at medbringe en drikkedunk og at komme i god tid, inden træningen starter.


>> Læs mere om børne- og ungdomstræning i Herlev Løbe- og Atletikklub

>> Se oversigt over alle idrætsforeninger i Herlev.