Lørdag den 9. juni slår B1973 dørene op til ‘åben træning’ for alle kvinder og mænd mellem 30 og 99 år.

Det foregår kl. 11.00-13.00 på Elverhøjen 64 i Herlev og finder sted i anledning af den landsdækkende kampagne – Motionsfodboldens dag, som er en del af Bevæg dig for livet-kampagnen.

Programmet er simpelt: Fælles træning, sjov og ballade.

“Vi slutter af med lidt sund snack og mulighed for at få målt sin fysiske alder, muskelmasse og fedtprocent mm. på klubbens avancerede kropsanalysevægt,” forklarer fodboldklubben.

Tilmelding er ikke nødvendigt, og det hele er gratis. Det eneste, man skal huske, udover sig selv, er sportstøj og gummisko samt et håndklæde.

Så er man klar til en sjov og anderledes dag i den lokale fodboldklub.

Fodbold til motion og fitness
At fodboldspillet er for voksne i alle aldre og kan bruges til andet end benhård konkurrence, er efterhånden etableret. For mange danskere har motionsfodbold og fodboldfitness været en vej til både vægttab og forbedret velvære, fysisk såvel som psykisk.

Det er sundt, sjovt og en social træningsform, som har fået mange i gang, der ellers ikke drømte om at spille fodbold. Også dem, der har rundet de 60 somre.

“Det handler selvfølgelig om, at vi også gør noget særligt ud af det sociale aspekt. Blandt andet holder vi flere årlige fester.”

“Så sent som den 26. maj spiste vi sammen, derefter i Tivoli og så herefter Champions League-finalen sammen,” forklarer B1973.

Fodboldklubben har tilbudt fodboldfitness i efterhånden fire år og kører for tiden på med træningstilbud to gange om ugen: Mandag fra 18.15-19.30 og fredag fra 16.30-17.30.

>> Læs mere om motionsfodbold her

>> Læs mere om fitness i B1973 her

>> Læs mere om B1973 her


>> Se hvor du også kan spille fodbold her

>> Se hvor du også kan dyrke fitness her