Familietennis er et af flere gode tilbud, der gemmer sig bag betegnelsen Minitennis, som tilbydes i Herlev Tennisklub. De andre er tennisskole for juniorer samt ‘Hyg ind’ for klubbens medlemmer.

Familietennis finder sted hver lørdag, kl. 11.00-12.00, og er “begyndertræning for hele familien”. Som tennisklubben selv lokker: “Tag din mor, far, bror eller søster med. Der vil være instruktion af klubbens trænere.”

Henover vinteren foregår familietennis indendørs (som den øvrige minitennis), i Gymnasiehallen på Herlev Gymnasium. Første træning fandt sted i begyndelsen af oktober, men alle interesserede er velkomne til at hoppe ombord, når nysgerrigheden indfinder sig.

Deltagelse i familietennis er gratis, og der kræves heller ikke tilmelding. Minimumsalderen for deltagelse er dog 5 år.

Klubben gør opmærksom på, at følgende skal medbringes: Indendørs sportssko og tøj til at bevæge sig i. Tennisketchere kan medbringes eller lånes i hallen – og så er vanddunke en god idé at have med i tasken.

Hvad er Minitennis?
Minitennis er, modsat hvordan det måske lyder, ikke kun for ‘små mennesker’. Faktisk er der tale om en selvstændig sportsgren med turneringer og mesterskaber, forklarer tennisklubben.

Minitennis spilles altid indendørs, på badmintonbaner – og med skumbolde. Og efter næsten samme regler som almindelig tennis.

I praksis betyder det, at eksempelvis slagene i minitennis er de samme som i tennis. Men pga. skumboldene er tempoet langsommere og boldene nemmere at styre.

Derfor er minitennis en god introduktion til den udendørstennis, mange får lyst til at spille, når forårets lune sol begynder at stå højt på himlen.

>> Er du interesseret i at vide mere, forklarer Herlev Tennisklubs ansvarlige for Mini- og Familietennis gerne mere – kontakt da Connie eller Bente.

>> Besøg Herlev Tennisklubs egen hjemmeside


>> Besøg tennisklubbens side her på goherlev.dk

>> Se, hvad der findes af ketchersporter i Herlev