Sjov og leg på skøjter for hele familien – det er, hvad programmet byder på, når Herlev Idrætsforenings Kunstskøjteafdeling (HIKU) for andet år åbner for familiehold.

Det foregår hver søndag kl. 11.00-12.00 i Herlev Skøjtehal.

“Man kommer mor/far og børn, og så står der en træner og evt. en hjælpetræner kl ar til undervise i skøjtefærdigheder og leg på isen,” fortæller Kristina Ronnesen, der er formand i HIKU.

Hun fortæller, at man opstartede og fortsætter med familietræningen, fordi der er efterspørgsel på hold, hvor mor/far og barn kan skøjte sammen.

“Derudover har vi i sidste sæson og i starten af denne sæson oplevet, at meget små børn gerne vil skøjte, men med den tryghed det giver, at far/mor er med.”

Leg og fokus på grundlæggende færdigheder
Kristina Ronnesen glæder sig til igen i 2020-2021 at se mange familier og kan godt på forhånd forklare dem, hvorfor de har noget at se frem til.

“Vi tilbyder familier en særlig mulighed for at være aktive sammen med deres børn, vel at mærke på en sjov og lærerig måde.”

“Der vil gennem leg være fokus på at lære nogle grundlæggende skøjtefærdigheder, samtidig med at familierelationer er i fokus.”

Kunstskøjteløb for familier har plads til alle, uanset alder og familiesammensætninger.

Man kan læse mere og tilmelde sig på HIKU’s hjemmeside.

Skøjteskole for børn – gratis at prøve
HIKU inviterer også alle børn med lyst til at prøve ‘rigtig’ træning i kunstskøjteløb. Det foregår på HIKU’s Skøjteskole.

Her kan man møde op og få en ‘smagsprøve –  hver mandage kl. 16.45 – 17.30 (samt off-ice fra kl. 17.40-18.30) og lørdage kl. 11-11.45.

Skøjter kan lejes i klubben, og man er velkommen til at komme flere søskende og til at tage en ven/veninde med.

Tilmelding skal gøres på HIKU’s hjemmeside.


>> Besøg HIKU’s hjemmeside

>> Læs mere om Herlev Skøjtehal

>> Se oversigt over alle idrætsforeninger i Herlev