Sjov og leg på skøjter for hele familien – det er, hvad programmet byder på, når Herlev Idrætsforenings Kunstskøjteafdeling (HIKU) for første gang tilbyder familiehold.

Første gang er søndag d. 27. oktober kl. 9.00-10.00. Herefter er der familietræning i Herlev Skøjtehal hver søndag.

“Man kommer mor/far og børn, og så står der en træner og evt. en hjælpetræner kl ar til undervise i skøjtefærdigheder og leg på isen,” fortæller Kristina Ronnesen, der er formand i HIKU.

Hun fortæller om det nye tiltag, at det tilgodeser flere hensyn. Først og fremmest en stigende efterspørgsel på hold, hvor mor/far og barn kan skøjte sammen.

“Derudover har vi i sidste sæson og i starten af denne sæson oplevet, at meget små børn gerne vil skøjte, men med den tryghed det giver, at far/mor er med.”

Leg og fokus på grundlæggende færdigheder
Kristina Ronnesen glæder sig til at se mange familier og kan godt på forhånd forklare dem, hvorfor de har noget at se frem til.

“Vi tilbyder familier en særlig mulighed for at være aktive sammen med deres børn, vel at mærke på en sjov og lærerig måde.”

“Der vil gennem leg være fokus på at lære nogle grundlæggende skøjtefærdigheder, samtidig med at familierelationer er i fokus.”

Kunstskøjteløb for familier har plads til alle, uanset alder og familiesammensætninger, og er altså et nyt tiltag i Herlev. Men inspirationen kommer ikke langvejs fra. Flere af HIKU’s naboklubber tilbyder familiehold, og nu kommer Herlevforeningen altså med på vognen.

Det nye familiehold er bl.a. blevet muligt, da HIKU med opførelsen af Træningsskøjtehallen har fået tildelt mere istid. Herudover har HIKU ansøgt og er blevet bevilliget midler fra Toms Guldpulje.

>> Læs mere og tilmelding til HIKU’s familiehold


>> Besøg HIKU’s hjemmeside

>> Læs mere om Herlev Skøjtehal

>> Se oversigt over alle idrætsforeninger i Herlev