KCK-Herlev er byens lokale cykelklub – og det kan også blive din cykelklub.

Det kan du afprøve, når KCK-Herlev igen inviterer interesserede kvinder og mænd til ‘begyndertræning for nye cykelmotionister’.

Det sker lørdag den 30. marts, kl. 9.00 – hvor erfarne og dygtige ‘vejkaptajner’ vil stå  klar foran klubhuset og køre en træningstur med nye (begynder)ryttere.

Den følgende lørdag – den 6. april, kl. 9.00 – køres der på ny og efter samme model.

”I KCK-Herlev har vi god erfaring med at afholde vores åbne begyndertræninger for motionister,” siger Steffen Møller, formand i KCK-Herlev.

God mulighed
“Begyndertræningerne giver interesserede en rigtig god mulighed for at snuse til, hvad en klubtræning går ud på,” lyder det fra Steffen Møller, der på vegne af KCK-Herlev glæder sig til at møde nye ansigter – med hjelm på hovedet!

“Kender du en eller flere, som også kunne tænke sig at prøve at køre i gruppe og deltage i vores træninger, så giv dem besked om at dukker op. Alle interesserede er velkomne, og det er gratis at køre med.”

Ved begge de to begyndertræninger køres der i omkring et par timer, og i et roligt tempo hvor alle kan være med. I tilfælde af kraftig regn – eller sne – aflyses der.

Interesserede skal ikke tilmelde sig, men blot møde op ved KCK-Herlevs klubhus på Skinderskovvej 52.

Det er vigtigt at medbringe sin egen racercykel, helst med ‘klikpedaler’, cykelsko – samt den obligatoriske(!) cykelhjelm.


>> Læs mere om KCK-Herlev her på siden

>> Besøg KCK-Herlevs hjemmeside

>> Se listen over alle idrætsforeninger i Herlev