Tirsdag d. 22. maj 2018 er en helt særlig dag for Herlevs lokale cykelklub – KCK-Herlev. Den dag fylder klubben nemlig 100 år, og det skal naturligvis markeres. Og fejres!

I første omgang på dagen med en jubilæumsreception og fem dage senere – søndag d. 27. maj – med et jubilæumsløb i Herlevs gader, hvor hele byen er inviteret. Og der bliver masser at komme efter, når det går løs med i hjertet af Herlev.

Selve cykelløbet køres som en række af løb på en afspærret rute og er for danske licensryttere i alle aldre. Sideløbende – for tilskuerne – kommer der til at foregå et hav af ting som underholdning for både store og små:

Mulighed for selv at træde i pedalerne på en cykelsimulator, løbecykler med en hel bane til børn i 1-5-års alderen, hoppeborg og ansigtsmaling.

“Vi er ikke færdige med planlægningen, men kan allerede garantere, at der vil være noget for alle,” lyder det opfordrende fra cykelklubben.

“Det bliver et sportsarrangement, man ikke kommer til at opleve så tit i Herlevs indre by,” forklares der videre – og lokkes med bl.a. live DJ, udstillinger, quiz, salg af mad og drikke og slushice.

Cykelløbet starter kl. 8.00 og køres frem til kl. 14.00. Eventpladsen foran Herlev Bibliotek er åben fra kl 10.00 og til kl. 14.00

>> Læs mere om løbet her, herunder trafikinformationer (PDF)


>> Besøg KCK-Herlevs hjemmeside

>> Læs om KCK-Herlev her på GOHerlev