Med Jump4fun har børn og unge i alderen 6-16 år en særlig god mulighed for at dyrke idræt.

Børn og unge, vel at mærke, som oplever, at overvægt eller andre udfordringer gør det svært for dem at blive del af byens øvrige idrætshold. Børn og unge, som ikke føler, de ‘passer ind’.

Det er Herlev Svømmeklub og gymnastikforeningen GHG, som i samarbejde med Herlev Kommune tilbyder Jump4fun. Denne sæsons aktiviteter er allerede i gang (de startede i efteråret 2018), men der optages for tiden nye deltagere: Børn og unge, som her ved begyndelsen af 2019 ønsker sig at komme i gang med idrætsaktiviteter i en særlig tryg og hensynsfuld ramme.

På Jump4fun-programmet er aktiviteter både på land og i vand. Som det forklares om bevægelsesaktiviteterne:

“Vi laver en masse sjov og blandet motion, der giver smil på læben og sved på panden – den ene dag i gymnastikhallen og den anden i svømmehallen.”

“Du vil i Jump4fun møde søde og dygtige instruktører, der vil være der for dig. Så kom endelig forbi til en gratis prøvetime og tag gerne mor eller far med, så vi kan hilse på hinanden.”

Aktiviteterne foregår tirsdag eftermiddag (15.45-16.45) i Kildegårdshallen og torsdag eftermiddag (15.45-16.30) i Herlevbadet.

Interesserede kan henvende sig til Annette Winther i Herlev Kommunes Sundhedsfremme – på mail  annette.winther@herlev.dk eller på telefonnr. 44 52 71 04.