Det er atter den tid på året, hvor isblomsten springer ud – Herlev Idrætsforening Kunstskøjteafdeling store kunstskøjteløbskonkurrence. For 41. gang i Herlev Skøjtehal.

I 2020 foregår det fra fredag d. 24. januar kl. 17.00 og frem til søndag d. 26. januar kl. 17.30. Om lørdagen står der kunstskøjteløb på programmet fra kl. 8.00 og til 22.00 om aftenen.

For tilskuere er der gratis adgang til at overvære samtlige timer af konkurrencen, udført af de i alt ca. 180 konkurrenceløbere. Blandt de deltagende er flere af landets dygtigste, og også kunstskøjteløbere fra Sverige og Norge stiller op.

Fra den arrangerende klub, Herlev Idrætsforening Kunstskøjteafdeling, er der 12 løbere til start.

“Vi har i klubben det seneste år arbejdet med planlægningen af konkurrencen, og vi glæder os til at byde både løbere, deres familier og Herlevs borgere indenfor til de flotte kjoler og kunstskøjteløb på højt niveau,” siger formand for Herlev Idrætsforenings Kunstskøjteafdeling, Kristina Ronnesen.

Udover gratis adgang og elegante udfoldelser på isen, kan alle tilskuere se frem til at kunne købe både kolde og varme drikkevarer samt mad og noget lækkert til ganen.

“Så pak tæpperne og kom til en weekend i Herlev Skøjtehal med en masse kunstskøjteløb og hygge,” lyder det fra Kristina Ronnesen.

>> Isblomsten finder sted fredag d. 24. januar kl. 17.00-22.00, lørdag d. 25. januar kl. 8.00-22.00 samt søndag d, 26. januar kl. 8.00-17.30.

>> Der er disse dage gratis adgang til skøjtehallen (dog er offentlig skøjtetid aflyst lørdag kl. 18-22 samt søndag kl. 10-12)

>> Se tidsplan og deltagerliste for Isblomsten 2020


>> Læs mere om Herlev Idrætsforening Kunstskøjteafdeling på deres hjemmeside

>> Se oversigt over alle idrætsforeninger i Herlev Kommune

>> Se andre idrætsbegivenheder/-aktiviteter i Herlev (åbner i Facebook)