Herlev Kommune inviterer alle til officiel og festlig åbning af Træningsskøjtehallen.

Der holdes nemlig ‘housewarming’ for byens nye skøjtehal – onsdag den 4. september 2019, kl. 15.00-17.00. Og når Træningsskøjtehallen åbner dørene for første gang, vil der være rig mulighed for selv at komme på glatis – og for at se andre være det.

Mød Kim Staal og Maria Fuglsang Sørensen
Åbningen starter med en times gratis skøjtetid for alle fremmødte, og så står to rutinerede sportsudøvere for den officielle åbning. Den ene gæst er ishockeylegenden Kim Staal, som gennem flere år har kæmpet for både landsholdet og Herlev Eagles. Han får selskab af tidligere eliteskøjteløber Maria Fuglsang Sørensen.

Sammen med Borgmester Thomas Gyldal Petersen vil de åbne hallen. En hal som for alvor styrker Herlevs position som et skøjteknudepunkt.

Den nye hal giver foreninger og borgere mere skøjtetid
“Siden 1977, hvor forhenværende borgmester Ib Juul åbnede Herlev Skøjtehal, har Herlev markeret sig som en stærk skøjteby, og interessen er bare vokset og vokset hos foreninger og herlevborgere. Det har så også betydet, at der har været rift om haltiderne, men det problem løser den nye skøjtehal,” siger Thomas Gyldal Petersen.

“Nu kan alle – uanset niveau – komme ud og mærke det stærke fællesskab på isen,” lyder det videre fra Herlevs bogmester, Thomas Gyldal Petersen.

Den nye skøjtehal med træningsbane ligger i forlængelse af den nuværende skøjtehal i Herlev. Byggeriet gik i gang i december, og fra midten af oktober vil borgerne kunne udnytte isen i den nye hal.

Program for åbningen
Alle er velkomne til åbningen, og du kan se det fulde program for åbningen af træningsskøjtehallen den 4. september her:

  • Kl. 15.00: Træningsskøjtehallen åbnes for alle borgere – fri skøjtning på isen, gratis udlån af skøjter
  • Kl. 16.00: Borgmester Thomas Gyldal Petersen klipper snor med Kim Staal og Maria Fuglsang Sørensen
  • Kl. 16.15: Opvisning og show ved HI Kunstskøjte Klub, Herlev Ishockey Klub og Herlev Eagles
  • Kl. 16.40 ca. (-17.00): evt. Fri skøjtning på isen, gratis udlån af skøjter

>> Læs mere om Herlev Skøjtehal her

>> Se oversigten over idrætsgrene på is her