Puppen blev stiftet i 2016 af en gruppe forældre, der syntes, der manglede et sportstilbud til børn med særlige behov. Ønsket var og er stadig at skabe en idrætsforening med forudsigelighed, små grupper og kendte personer.

Vi har en bestyrelse på fem personer, der gør deres bedste for, at børnene har nogle gode oplevelser, når de deltager i aktiviteter med Puppen. Vi søger hele tiden efter nye personer, som vil hjælpe til som frivillige. Målet er, at vi om et par år har endnu flere hold. Så meld dig meget gerne.

Svømmehold
Hver lørdag fra kl. 10-10.30 og tirsdag fra kl. 16.00-16.30 er der svømning for børn i Puppen. Svømning foregår i Herlevbadet.

Børnene møder på gangen ud for svømmehallen, sammen med en forælder eller en anden voksen, der kan hjælpe dem med omklædning og bad, før og efter undervisningen. En repræsentant fra Puppen vil derefter følge alle ind til omklædningsrummene. Mødetid er 15 minutter før starttidspunktet.

Fordi det er rigtig svært at hverve frivillige, har vi besluttet at alle børn i Puppen skal have tilstedeværelse af enten mor eller far eller bedsteforælder hver gang, der er svømning.

Det er billigt at gå til svømning i Puppen, og man kan naturligvis få en prøvetime før der betales.

Yderligere information om holdene kan du rekvirere på info@puppen.dk. Tilmelding kan ske til samme adresse.