Hjortespring Rideklub er for alle, der elsker heste og ridesport. Vi er en mindre rideklub uden egne faciliteter. Til vores stævner og arrangementer benytter vi os ofte med stor glæde af de smukke Hareskove og af ridestierne i Hjortespringkilen.

Vi lægger vægt på hestevelfærd og rideglæde. Der skal være plads til alle, og det skal bringe glæde til alle.

Vi er en rideklub, der favner bredt og ønsker at fokusere på såvel traditionelle discipliner som bredderidning. Det er vores mål altid at være opmærksomme på udviklingen i ridesporten og at deltage i opstarten af nye aktiviteter, der er gavnlige for samspillet mellem hest og rytter.

Klubben er for alle, der ønsker at fokusere på det gode samarbejde mellem hest og rytter, og det er vores ønske at drive en klub, hvor kammeratskabet ryttere imellem er i højsædet. Vi ønsker, at alle, der færdes i klubbens regi, opfører sig sportsligt overfor andre uanset niveau, samt at man hjælper hinanden til fremskridt.

Klubben afholder arrangementer i form af bl.a. spring, dressur, TREC, fastelavnsfest mm. Vi ønsker, at disse arrangementer bliver afholdt med ekvipagernes fremskridt for øje, med fokus på glæde hos både hest og rytter.

Vi fokuserer på, at al omgang med hestene foregår i samspil med deres naturlige adfærd både ude og hjemme.

Hjortespring Rideklub kan kontaktes ved at skrive til – kontakt@hjortespringrideklub.dk.

Eller ved at tage kontakt til bestyrelsen – Se mere her.