Herlev Karateklub blev stiftet i 2009 af Sensei John Lindevang. I Herlev Karate Klub træner vi Shotokan karate efter Funakoshis lære.

I moderne tid er karate en sport på linje med andre sportsgrene og deltager også som sport ved næste OL.

Vi er en klub, der værner meget om kammeratskabet, og som vægter familielivet højt. Hos os er der derfor mulighed for, at forældrene træner sammen med deres barn/børn og derigennem opnår sjov og god motion for hele familien. Alle aldre og køn er velkommen.

Vi har hold, hvor helt små børn træner alene, og andre hvor I træner som familie. Beslutter du dig for at komme langt, så er alle muligheder til stede. I klubben har vi gradueret flere sorte bælter – så der er også mulighed for dig.

Karate er ikke kun en sport. Det er også en livsstil. Vi vil gerne opnå en balance mellem: livsstil, respekt, disciplin, kultur, fysisk og psykisk velvære.

Vores børnehold (5-7 år) NinjaKids træner lørdage 11-12 Kildegårdskolen Vest. Vores blandede Begynderhold træner tirsdag og torsdag fra 17-18 (18.30) på Lindehøjskolen. Det er altid muligt at prøvetræne. Vi giver 3 frie træninger, så man rigtigt kan føle om karate i HKK er noget, man ønsker.

Kom og vær med – god stemning, sved på kroppen og gang i hjernen … Karate i Herlev Karate Klub giver det hele.

Klik her for at komme i kontakt med Herlev Karate Klub

Klubben har tre træningslokaliteter – Dojos – i Herlev:
Dojo – Hækmosen: Hækmosen 81, 2730 Herlev
Dojo – Lindehøjskolen: Borgerdiget 105, 2730 Herlev
Dojo – Kildegårdskolen: Dildhaven 40, 2730 Herlev