Velkommen til Herlev Gymnastik – selvom det er sjovt, kan det godt være sundt!

Vi er en aktiv gymnastikforening med godt 650 medlemmer, som finder glæde ved motion i fællesskab. Vi hedder egentlig Herlev Idrætsforenings Gymnastikafdeling, men kaldes også HI-Gymnastik, Herlev Gymnastikforening – og altså Herlev Gymnastik.

Det skal være sjovt at gå til gymnastik, og vi ønsker, at du får muligheden for at opleve hvordan gymnastik og bevægelse giver glæde og energi i hverdagen. Du behøver ikke at træne som en verdensmester for at høste udbyttet af en aktiv livsstil, men jo mere du rører dig, jo bedre er det for krop og sjæl.

Forældre/barn hold, danse hold for piger, spring/rytme hold for børn, Gotved hold, Gym/svøm/sauna hold, Puls og Power hold, Hjertefitness hold, Bevægelseslære hold for pensionister, Yoga hold, TeamGym hold, Sommergymnastik – alt det er blandt de mere end de 30 hold, vi kan tilbyde i Herlev Gymnastik, og hvert hold repræsenteres af vores dygtige instruktører og hjælpetrænere. Derudover kan vi tilbyde dig at tage Idrætsmærket i slutningen af sæsonen.

Vores sæson starter op den første uge i september og fortsætter som regel til slutningen af april, hvor vi afslutter med en gymnastikopvisning. Her viser holdene, hvad de har arbejdet med i løbet af sæsonen.

Foreningen er stiftet den 12. maj 1923, og den drives og ledes af frivillig og engagerede personer, der finder glæde ved at være med til at gøre en forskel og være en del af Herlev Gymnastik. Foreningen er medlem af Herlev Idrætsforening (HI) samt af både Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Danske Gymnastik & Idrætsforeninger (DGI).

Vi glæder os til at byde dig velkommen på et eller flere af vores hold.