GHG er en lille gymnastikforening, der blev stiftet i 1986. GHG står for Gymnastikforeningen Hjorten Gymnasterne. Vi dyrker gymnastik på højt plan.

GHG Teamgym Herlev er i den form, den har nu, på sin 8. sæson. GHG blev i sin tid stiftet af forældre og trænere til idrætsgymnaster.

I dag består klubben af 3 afdelinger:

  • Team gymnastik – En af Danmarks absolut førende klubber. Det betyder, at vi hvert år henter mange medaljer hjem til klubben. I år er vore juniormix hold udtaget til Nordisk mesterskab. Team gymnasterne træner i Kildegårdshallen. Der er ca. 120 børn, der dyrker Teamgym i GHG.
  • Bredde afdeling – Bredden rummer Børnegymnstik, Forældrefræs, Voksengymnastik, Parkour, Jump4fun og idrætsgymnastik. Idrætsgymnastik er både for piger og drenge. For to år siden blev den del af klubben ATK certificeret af GymDanmark. Klubben har ca. 30 børn, der dyrker idrætsgymnstik.
  • E-Sport – E-sport er en helt ny afdeling i GHG og derfor stadig i sin opstart. Vi oplever stor interesse for denne sport, både hos piger og drenge, juniorer og voksne. Også her håber vi på sigt at kunne gøre os gældende på landsplan.

GHG Består foruden de ca. 250 gymnaster af en bestyrelse på syv medlemmer og et stort trænerteam. Også her finder vi nogle af Danmarks dygtigste.

Formand Anni Jensen kan kontaktes på følgende måder:
Tlf.: 61284787
Mail: formand@gymnasterne.dk

GHG Herlev træner på flere lokaliteter:

Kildeårdsskolen Øst
Krogestykket 35
2730 Herlev

Kildeårdsskolen Vest
Dildhaven 40
2730 Herlev

Lindehøjskolen
Borgerdiget 105
2730 Herlev