Puppen blev stiftet i 2016 af en gruppe forældre, der syntes, der manglede et sportstilbud til børn med særlige behov. Ønsket var og er stadig at skabe en idrætsforening med forudsigelighed, små grupper og kendte personer.

Vi har en bestyrelse på fem personer, der gør deres bedste for, at børnene har nogle gode oplevelser, når de deltager i aktiviteter med Puppen. Vi søger hele tiden efter nye personer, som vil hjælpe til som frivillige. Målet er, at vi om et par år har endnu flere hold. Så meld dig meget gerne.

Fodboldhold
Hver tirsdag fra kl. 16.00-17.00. Fodbold foregår som udgangspunkt i den lille gymnastiksal mellem Gl. Hjortespring Skole og Kildegårdskolen Øst.

Børnene møder op på den lange gang (hvor der også er nedgang til svømmehallens omklædning). En repræsentant fra Puppen vil derefter følge alle ind til omklædningsrummene. Mødetid er 10-15 minutter før starttidspunktet (ca. 15.50).

Fordi der findes en del børn, som gerne vil spille fodbold, men ikke ønsker store grupper eller fokus på konkurrencer, samarbejder Puppen og Herlev Fodbold om at skabe et træningsmiljø i fodboldklubben, som er tilpasset disse børn. Samarbejdet er startet op i foråret 2020. Medlemskabet vil være i Puppen, man vil dog blive oprettet i Herlev Fodbold, så man figurer som fodboldspiller i klubben. Kom og få en prøvetime inden du bliver meldt ind.

Læs mere her.

Svømmehold
Puppen har også svømmehold. Det foregår hver lørdag og tirsdag i Herlevbadet.

Læs mere om Puppens svømmehold her.

Yderligere information om holdene kan du rekvirere på info@puppen.dk. Tilmelding kan ske til samme adresse.