Herlev Cricket-gruppen er en stor del af Herlev Etnisk Sportsforening, der blev oprettet som forening i 2008. Siden dengang har cricketklubben været repræsenteret i Dansk Cricket-Forbund (DCF) med et hold i 4. division.

Cricket spilles overvejende som udendørssport i løbet af sommeren, men vi har hidtil manglet en facilitet her i Herlev og derfor primært spillet på modstandernes grunde. Vi håber stadig på et hjemsted her i Herlev. Heldigvis er det også muligt at spille indendørs, og vi træner regelmæssigt i Gymnasiehallen på lørdag aftener.

Vi træner børn og unge i alderen 9-17 år, og cricket vil snart blive undervist på skoler i Herlev af uddannede medlemmer af klubben. Vi er åbne for alle spillere med lyst til sporten – årligt medlemskab er kr. 600 pr. år. I klubben er der udstyr, du kan låne og bruge i starten, så du behøver ikke købe kit for at kunne prøve, om cricket er noget for dig. Du forventes dog at anskaffe dig dit eget kit, hvis du vælger at melde dig ind og spille regelmæssigt.

Rygraden i klubben er naturligvis kærligheden til cricket. Det betyder, at hver kamp, vi spiller, skal føles som en god oplevelse. Tab og vind med samme sind – men det er jo sjovest at vinde. Herlev skal være kendte i dansk cricket for at udvise høj moral og god god opførsel på og uden for cricketbanen.

For at være aktive hele året dyrker vi også andre sporter ved siden af cricketspillet – løb, badminton, frisbee og floorball.

Vi er en gæstfri, venlig og aktiv klub i Herlev, med god stemning, hvor det skal være sjovt at være med.

Er du interesseret er du velkommen til at kontakte Herlev Cricket Club (Etnisk Sportsforening)

Mail: herlevcc@gmail.com

Træningslokalitet (Indendørs):
Gymnasiehallen
Højsletten 39
2730 Herlev

Tid: Lørdag 17:00
Cricket er et holdspil, der spilles af to hold med hver 11 spillere på holdet. Den moderne form af spillet stammer fra England og har været en etableret sport i flere århundreder. Cricket spilles over hele verden, men det er især en populær sport i mange af de engelske Commonwealth-medlemmer. Det vil sige lande som England, Australien, Indien, Pakistan, Sri Lanka, New Zealand, Bangladesh og Sydafrika.