Siden 1992 har Herlev Rebels kunnet tilbyde amerikansk fodbold i Herlev. Herlev Rebels er en klub med store ambitioner, og har i mange år været en del af den stærkeste danske række National Ligaen.

Det er dog særligt på ungdoms- og juniorniveau, at Herlev Rebels har gjort sig stærkt bemærket med bl.a. flere juniormesterskaber, også kaldet Junior Bowl. Herlev Rebels har desuden en ambition om at have en af de bedste ungdomsafdelinger i Danmark.

Herlev Rebels ønsker, at det skal være muligt for alle at spille amerikansk fodbold. Uanset køn, alder, konditionsniveau – eller hvor høj, hurtig og stærk du er. Der er nemlig mange roller i amerikansk fodbold, og når du starter hos Herlev Rebels, hjælper de dig med at finde den rolle, der passer bedst til dig.

Herlev Rebels tilbyder træning lige fra U12 til seniorhold. Vi tilbyder desuden også flag-fodbold (amerikansk fodbold uden kontakt) for dem, der fyldt 16 år.

Hvis du overvejer, om det kunne være noget for dig at starte til amerikansk fodbold, så er det muligt at prøve sporten gratis den første måned. Du behøver heller ikke bekymre dig om udstyr, for du kan låne det hele af klubben. Du er også velkommen til at tage en ven med.

Herlev Rebels har deres daglige træning ved Kildegårdsskolen, Dildhaven 40, 2730 Herlev.

For at se, hvordan du kan kontakte foreningen – klik her

Herlev Rebels American Football Club
Dildhaven 40
2730 Herlev