Terapibassinet

Brug vores nye online driftstatusside og bliv opdateret på aktuel status i Hjortespringbadet – status.hjortespringbadet.dk
Da der er særligt mange gæster i Hjortespringbadet i weekenderne, bl.a. med små børn, kan der også opleves mere brug af og uro i Terapibassinet disse dage.
Hjortespringbadets terapibassin er, som navnet antyder, et bassin, som stresser kroppen af og giver ro og velvære. Vandet er konstant ca. 34 grader varmt, hvilket er godt for både led og muskler.

Bassinet er åbent for alle, undtagen i aftentiderne, som er forbeholdt voksne (16+ år). Du har adgang til Terapibassinet, når du allerede har indløst adgang til svømmehallen. Det koster ikke ekstra at anvende Terapibassinet.

Terapibassinet er en stillezone, og derfor er det ikke tilladt at lege eller medbringe legetøj i bassinet. Samtaler skal foregå afdæmpet.

Vi gør dog opmærksom på, at badets personale på spidsbelastningstidspunkter fører opsyn med terapibassinet som del af en rundering i svømmebadet. Vi kan derfor ikke garantere den ønskede ro. Dette gælder eksempelvis i weekenderne.

Ønsker man at medbringe babyer i bassinet, læs mere nedenfor.

Terapibassinet har begrænsede åbningstider. Øvrig tid er bassinet udlagt til undervisning, men der kan være ekstra åbent. Du er velkommen til at spørge personalet.

Bassinets vandtemperatur er 34 grader, og bassindybden er 110-130 cm.

Mandag, onsdag og torsdag
kl. 19.00 – 20.30 (stillezone, kun for voksne 16+)

Tirsdag og fredag
10.00 – 14.00 (stillezone, voksne og børn)

Tirsdag
kl. 19.15- 20.30 (stillezone, kun for voksne 16+)

Weekend
08.00 – 08.30 (stillezone, voksne og børn)
12.00 – 16.30 (stillezone, voksne og børn)

Helligdage
08.00 – 16.30 (stillezone, voksne og børn)

Skolefridage (+sommerferie)
10.00-19.00 (stillezone, voksne og børn)
19.00 – 20.30 (stillezone, kun for voksne 16+)

I vores to omklædningsrum for handicappede kan du selv eller med hjælper klæde om og blive afvasket. I handicapomklædningsrummene er der loftlifte med sejl i flere størrelser, vaskeleje, badestole og kørestole. Ved terapibassinet er der ligeledes loftlift.

Ønsker du at gøre brug af andre bassiner og er gangbesværet, har vi en mobillift. Henvend dig til personalet, som vil hjælpe dig i vandet.
Det er oplagt at benytte Terapibassinet til at bade med sin baby. Det varme vand er dejligt for alle parter.

Dog gør vi badegæster, som ønsker at medbringe babyer i Terapibassinet, opmærksomme på, at der på spidsbelastningstidspunkter kan forekomme så meget brug af og aktivitet i bassinet, at det ikke er optimalt for badning med babyer. Disse spidsbelastningstidspunkter er særligt i weekenderne.

Vi opfordrer i stedet til, at man forsøger at benytte bassinet tirsdag og fredag mellem kl. 12.00 og 14.00, hvor der normalt er færrest gæster i badet og derfor også mere ro i bassinet.

Samtidig anmoder vi om, at man på forhånd læser vores lille anbefaling til badning med små børn.