Små børn i badet

Børn elsker vand! De elsker at være i og lege i vand. Vi er vilde med at se børn i Hjortespringbadet – og gør vores bedste for at gøre det så nemt og behageligt for jer alle.

Velkommen i Hjortespringbadet! Vi glæder os til at tage imod jer alle sammen i Hjortespringbadet, voksne såvel som børn. Også de helt små.

For at det skal blive en god oplevelse, råder vi jer til læse det nedenstående igennem. Det er vores anbefalinger til og regler for at have små og større børn med i Hjortespringbadet.

På den måde sikrer vi, at det blive behageligt for alle Hjortespringbadets gæster at benytte vores bassiner og øvrige faciliteter.

Babysvømning
Før vi omtaler de generelle anbefalinger og regler, skal vi gøre opmærksom på, at Hjortespringbadet ikke tilbyder babysvømning. Det er der til gengæld samarbejdspartnere, som gør.

Både Herlev Svømning og Aqua Baby tilbyder babysvømning i Hjortespringbadet. Kontakt disse udbydere direkte, hvis det har interesse, og hvis der ønskes mere information.

Obligatorisk brug af badeble/-bukser
Små ‘uheld’ sker fra tid til anden, når små børn bader. Derfor er brugen af babybadeble/-badebukser obligatorisk for børn under 3 år og for børn, som ikke er renlige.

Badebukserne skal have en tætsluttende elastik rund om mave, ryg og lår. Hjortespringbadets godkendte ble-badebukser kan købes i billetsalget.

Når ‘uheldet’ er ude
Skulle
‘uheldet’ alligevel være ude, bedes I venligst oplyse dette til svømmehallens personale – og gerne hurtigst muligt. Det er vigtigt for, at de nødvendige hygiejniske forholdsregler straks kan iværksættes.

Anbefalet badetid med baby
Vi anbefaler, at badetiden med baby er op til 25 minutter. Hvis barnet siger fra, før jeres planlagte badetid er gået, er det en god idé at gå fra svømmehallen med en god oplevelse.

Ved brug af paraplyklapvogn og autostol
Det er muligt i Hjortespringbadet at låne paraplyklapvogn samt gøre brug af autostol. Dette er en gratis service. Ønsker du at gøre brug af autostol, kan du henvende dig i receptionen ved ankomst.

Vi tager forbehold for manglende materiel ved stor efterspørgsel.

Vi gør dog opmærksom på, at ved brug af både paraplyklapvogn og autostol skal barnet være fastspændt med selerne, da barnet ellers kan falde ud og komme til skade.

Ønsker du at gøre brug af aotostol, kan du henvende dig i receptionen ved ankomst. Også ved løft af autostol skal barnet fastspændes, så du er sikker på, at løftearmen er låst i bæreposition.

Puslefaciliteter og spiseplads
Puslefaciliteter findes i herre- og dameomklædning samt inde i selve svømmebadet. Disse står til fri afbenyttelse.

I Hjortespringbadet er der på 1. sal mulighed for at sidde og spise ved de opstillede borde. Huske at rydde op efter jer, så området er pænt og rent til de næste, som kommer. Vi kan desværre ikke tilbyde vores gæster mulighed for at opvarme mad- og drikkevarer.

Bemærk – om de lidt ældre børn
Børn under 8 år har kun adgang ifølge med en betalende voksen (+16 år).

For børn op til 7 år gælder det, at henholdsvis piger må benytte drengeomklædningsrummet og drenge må benytte pigeomklædningsrummet, når det sker ifølge med en voksen af modsat køn.