Børnefødselsdag

Hold en anderledes og speciel børnefødselsdag i Hjortespringbadets lyse og smukke rum. Vi vil gøre, hvad vi kan, for at både fødselsdagsbarn og -gæster får nogle dejlige timer.

Vi dækker festligt op, med dug og flag, og I kommer til at sidde ved et langt, pyntet bord for enden af 50-meter bassinet. I sommersæsonen vil der være mulighed for at benytte udendørsarealet.

Så gør jer klar til en minderig fødselsdag i Hjortespringbadet.

Et fødselsdagsarrangement kr. 200 i gebyr samt kr. 40 pr. barn. Der er plads til, at i alt 25 børn kan være med til at fejre fødselsdagen.

I gebyrprisen er inkluderet to voksne. Er I flere voksne, betales der almindelig entré for disse. Der dækkes ikke op til voksne ved fødselsdagsbordet.

Gebyret på kr. 200 betales ved online bookingen, mens der afregnes for det deltagende antal børn og evt. ekstra voksne ved ankomst i Hjortespringbadet på dagen. Gebyret kan refunderes ved aflysning senest 48 timer inden arrangementet (ved at sende mail til idraet@herlev.dk).

I prisen er inkluderet adgang til svømmehallen samt festlig opdækning af fødselsdagsbordet.

Priseksempler:
14 børn og 3 voksne: kr. 200 (gebyr) + kr. 560 (14×40) + kr. 45 (1×45) = kr. 805.
9 børn og 2 voksne: kr. 200 (gebyr) + kr. 360 (9×40) = kr. 560

Et fødselsdagsarrangement skal afholdes i tidsrummet 11.00-14.00. Derefter står vi for afrydning. Ønsker man bagefter at blive i hallen og bade videre, er man velkommen til det.

Vi tilbyder børnefødselsdage på lørdage og søndage.

I skal selv medbringe mad og drikke, i egnet emballage. Glas og porcelæn ikke tilladt. Vi sørger for, at fødselsdagsbordet er festligt opdækket med tallerkener, glas og bestik (alt i plastik) samt servietter og balloner.

Bordet står naturligvis klar til fejringen, når I ankommer. Ved fødselsdagsbordet er der kun dækket op til børnene. Spørg på forhånd, hvis I er i tvivl – gerne på mailen idraet@herlev.dk

Af koordineringshensyn kan der bookes frem til onsdagen inden den weekend, hvor jeres arrangement skal finde sted. Ved booking skal vi vide, hvor mange I forventer vil deltage.

Ved aflysning skal vi have skriftlig besked senest 48 timer inden, for at tilmeldingsgebyret kan refunderes. Aflysning gøre ved at sende os en mail på idraet@herlev.dk.

Ved force majeure driftstop forbeholder Hjortespringbadet sig ret til at afbryde/aflyse et fødselsdagsarrangementet.

Sådan behandler vi dine data når du booker børnefødselsdag i Hjortespringbadet.

For at booke en børnefødselsdag samt se ledige datoer – klik her

Beslutter I at booke og afholde børnefødselsdag i Hjortespringbadet, skal I også til at invitere gæster.

Til det har vi været kreative og designet fødselsdagsinvitationer, I kan benytte kvit og frit (ved at klikke på billederne).

Vi laver løbende flere endnu, men indtil videre har vi disse, I selv kan downloade, gemme, printe og skrive på. God fornøjelse.