Glemte sager

Har du glemt noget i Hjortespringbadet, læs fremgangsmåden nedenfor – du kan nemlig ikke bruge kontaktformularen.

Det kan ske for selv den bedste, at man glemmer sportsudstyr, tøj, smykker eller noget fjerde på et af byens idrætsanlæg, såsom i Skinderskovhallen, Herlevhallen, Hjortespringbadet, Herlev Skøjtehal eller på Herlev Stadion.

I mange tilfælde kan man forhøre sig internt i sin idrætsforening eller på den skole, man træner. Men har man glemt noget på et af kommunens idrætsanlæg, er der også mulighed for at kontakte Herlev Idrætscenter. Det gøres herunder.

Hjortespringbadet
Har du glemt noget i Hjortespringbadet, skal du henvende dig til personalet i billetlugen (i åbningstid) ved dit næste besøg. De vil hjælpe med at finde den glemte ejendel, så det straks kan bekræftes, om der er tale om den rigtige. Og så du kan få den overbragt med det samme.

Når du ikke kan skrive, ringe eller udfylde kontaktformularen herunder for at bede om eftersøgning af din glemte ejendel, skyldes det mængden af ting, som glemmes i Hjortespringbadet. På ugeplan finder personalet et meget stort antal efterladte ting, som alle for en periode opbevares i glemmekasser i et aflåst rum.

Derfor er denne fremgangsmåde valgt. Så opgaven med at finde og overbringe glemte sager klares hurtigt og på én gang.

Herlev Kommunes øvrige idrætsanlæg
Har du glemt noget på et af kommunens øvrige idrætsanlæg – fx Skinderskovhallen, Herlev Hallerne, Herlev Skøjtehal, Herlev Stadion – kan du benytte kontaktformularen herunder. Vær så præcis i din beskrivelse og angivelse som muligt, på den måde kan Herlev Idrætscenter bedre hjælpe dig.


Udfyld kontakt formularen – glemte sager på Idrætsfaciliteter