Hvornår er det bedst at løbe? Hele året!

Det mener man også i Herlev Løbe- og Atletikklub, og derfor er den lokale løbeklub i 2019 igen vært for 2. afdeling af den populære løbsserie, Frost Cup.

Det finder sted søndag den 8. december kl. 10.00, hvor der løbes på en 2,5 km rundstrækning med start, mål og stævneplads foran Herlev Stadion.

Man kan vælge mellem to distancer på hhv. 5 og 10 km. Ruten er den samme og går rundt om hele idrætsanlægget på Tvedvangen (læs om trafik- og parkeringsforhold længere nede på siden).

Ved arrangementet er der (naturligvis) masser af kager og lodtrækningspræmier – og masser af løbere og god stemning.

Frost Cup er et tilbud til dig, der gerne vil holde løbeformen ved lige hen over vinteren og samtidigt have et nært mål for din træning,” fortæller Stig Fog fra Herlev Løbe- og Atletikklub.

“Det er et løb for alle, så hele familien kan være med.”

Frost Cup består af i alt fem løb (fem afdelinger) i forskellige storkøbenhavnske byområder. Det er forskellige lokale løbeklubber, som arrangerer. Løbet i Herlev d. 8. december er den 2. afdeling af denne sæsons Frost Cup.

Der følges op på løbet i Herlev med 3. afdeling, som foregår ved Utterslev Mose. Det er muligt at tilmelde sig både en enkelt afdeling og hele cuppen (dvs. de fire resterende afdelinger).

>> Læs mere og tilmeld dig Frost Cup (sidste tilmelding d. 5. december kl. 21.00)

>> Læs mere om Herlev Løbe- og Atletikklub


Information om trafik- og parkeringsforhold
Der forventes omkring 1.100 løbere ved Frost Cup, og det påvirker trafikale forhold i området, herunder parkering, på dagen.

Løbet starter kl. 10.00 og slutter ca. kl. 11.30 – i tidsrummet kl. 6.00-12.00 vil der dog være skiltning og afspærringer i området.

Trafikofficials og P-advisere fordeler atleter, tilskuere og øvrige brugere af idrætsanlægget til P-pladser. Pladsen foran Herlev Hallerne kan anvendes til af- og påstigning.

Ettehavevej (mellem Tvedvangen og Perikumhaven) samt Borgerdiget (mellem Tvedvangen og Våbenstedvej) vil være lukket for gennemkørsel.