Herlev Stadion har i løbet af de seneste år fået ny tribune, kunstgræsbane, nyt løbeunderlag og senest – henover sommeren 2018 – hvide striber på løbebanerne samt ny højdespringsmadras. Sidstnævnte forbedringer er rigtig gode nyheder for Herlevs atletikinteresserede.

Og det må fejres, mener man i Herlev Løbe- og Atletikklub, der i løbet af 2018 har haft stor succes med deres børne- og ungdomsatletikhold.

Onsdag d. 3. oktober 2018, kl. 18.00, afholder klubben derfor indvielse af det nyrenoverede stadion og krydrer fejringen med Åbne klubmesterskaber i t-kamp (400 meterløb, kuglestød, højde- eller længdespring).

Arrangementet åbnes af borgmester Thomas Gyldal Petersen.

Historisk
“Det er det første atletikstævne i Herlev i omkring 20 år,” siger Stig Fog fra Herlev Løbe- og Atletikklub. Han er en af initiativtagerne til arrangementet og opfordrer alle Herlevborgere til at deltage i indvielsesfejringen. Alle kan være med, som tilskuere eller som atleter. Det er gratis for begge parter.

At klubmesterskaberne i tre-kamp er åbne betyder, at alle kan tilmelde sig, uanset om man er medlem af klubben eller ej. Det tilbud har rigtig mange taget imod med kyshånd.

“Tro det eller ej, men vi er ved at have udsolgt til de åbne klubmesterskaber. Vi har måttet lukke for tilmeldingen til længdespring, og der er kun få pladser tilbage til kuglestød,” siger en glad Stig Fog.

“Vi er oppe på knap 50 tilmeldte atleter i alderen 7-73 år, fordelt på 115 starter,” siger Stig Fog og understreger det historiske ved genoplivningen af Herlev som værter for et atletikstævne.

Nær og fjern
Atletikudøverne kommer fra hele Københavnsområdet samt så langt væk fra som fra Odense – foruden selvfølgelig lokale klubber som Herlev Tri & Motion og Herlev Gymnastik.

Alle fra 7 år og opefter kan deltage, uanset klubmedlemskab eller ej. Og da der uddeles point efter køn og alder, kan alle kæmpe med og mod hinanden.

Arrangementet åbnes kl. 18.00 og slutter med præmieoverrækkelse kl. 20.00

>> Læs mere om arrangementet og de Åbne klubmesterskaber i tre-kamp

>> Tilmeld dig de Åbne klubmesterskaber i tre-kamp (tilmeldingsfrist 1. oktober)


>> Læs mere om Herlev Løbe- og Atletikklub

>> Se alle idrætsforeninger i Herlev